joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterSenatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a deschis dosar penal pentru condițiile inumane de...

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a deschis dosar penal pentru condițiile inumane de la spitalul Covid din Reșița!

Mai mulți pacienți infectați cu COVID-19, internați la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița, au fost batjocoriți, umiliți și ținuți în condiții scandaloase. Cel puțin deocamdată nu a plătit nimeni pentru asta!

Imaginele surprinse în spitalul groazei din Reșița, într-o perioadă în care politicienii români alergau în campanie electorală după voturi, au ajuns peste tot în lume. Au îngrozit pe toată lumea, chiar și acolo unde e sărăcia mai mare. Și asta pentru că, în spitalul din Reșița nu s-a observat doar lipsa investițiilor. Cum mai erau doar câteva zile până la deschiderea urnelor pentru alegerea parlamentarilor, s-au agitat destui.

S-au făcut promisiuni care mai de care, s-au anunțat controale și demiteri. Dosare penale și câte și mai câte. În realitate, mai nimic. Specialiștii Ministerului Sănătății au venit la Reșița, au văzut, au constatat, au plecat. Și de atunci tot verifică. Direcția de Sănătate Publică, la fel. Conducerea Consiliului Județean pregătește buldozerele, dărâmă spitalul, dar nu înainte să instaleze unul modular.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE