Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA

Data:

spot_img

Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA, vineri dimineața, și dus la audieri de procurori, urmând să fie chestionat într-un dosar de instigare la trafic de influență, informează agerpres.

„Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriu că, în perioada 28 mai – 20 iunie 2021, Eugen Pîrvulescu şi-ar fi folosit influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al unei filiale de partid aflat la guvernare, pe lângă o persoană – preşedinte sau, după caz, membru în comisiile de concurs constituite de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman, solicitându-i în mod repetat, atât direct cât şi prin intermediar, să elaboreze şi să-i remită seturile de subiecte care urmau să fie date la proba scrisă a concursurilor organizate în perioada mai-iulie 2021, pentru ocuparea unor posturi vacante/temporar vacante de asistent medical şi şofer autosanitară II”, a transmis DNA într-un comunicat de presă, potrivit agerpres.

Mai mult, Pîrvulescu este acuzat de anchetatori că ar fi cerut să-i favorizeze pe candidaţii indicaţi de el și la proba practică.

Citește și: Microhidrocentralele care seacă cursurile de apă și distrug zonele protejate sunt subvenționate de stat. Ce politicieni sunt implicați INFOGRAFIC

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea )

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ziua și dezastrul în justiție

Ziua și dezastrul în justiție: iar am avut dreptate...

Acuzații grave la adresa senatorului Pîrvulescu. Ce spun procurorii DNA | Aktual24

DNA aduce acuzații grave la adresa senatorului Pîrvulescu, fiind...