Senatorul Irineu Darău intră în cursa pentru șefia USR. ”Abia aștept să îi concurez pe Dan Barna și Dacian Cioloș, le arunc mănușa să facem dezbateri reale”

Data:

Fostul președinte USR Brașov, senatorul Irineu Darău și-a anunțat joi candidatura pentru funcția de președinte USR. Acesta a declarat că dorește să intre în dezbateri reale cu contracandidații săi Dan Barna și Dacian Cioloș iar candidatura sa la șefia formațiunii este o mănusă aruncată celor doi lideri.

„Doar în 28 august e data oficială în care se depun candidaturile. Azi îmi anunț ferm candidatura la conducerea USR-PLUS, am condus filiala de la Brașov mai mult de jumătate din existența ei, e una dintre cele mai performante filiale din țară. Cred că noi, ca partid, nu suntem în cel mai bun punct, după patru ani după fuziune e inadmisibil să fim atât de jos. Abia aștept să îi concurez pe Dan Barna și Dacian Cioloș, le arunc mănușa să facem dezbateri reale”, a declarat Irineu Darău, la postul Digi24.

Congresul USR este programat la începutul lunii octombrie, mai exact pe 2 octombrie. Potrivit statului formațiunii, președintele va fi ales prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat, de toți membrii formațiunii politice.

”Eu am anunţat că pentru mine USR PLUS e un proiect în care mi-am alocat ultimii cinci ani din viaţă, cu toate resursele şi cu toată energia. E un proiect care cred că poată să meargă mai departe şi eu cred că ai noştri colegi de partid, din USR şi PLUS, trebuie să aibă pe masă toate opţiunile, pentru că acest partid, de câte ori s-a întors la înţelepciunea aceasta a membrilor, a luat cele mai inspirate decizii, care, iată, ne-au adus la guvernare”, declara președintele USR, Dan Barna, în iunie.

spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce” pe bani publici Grecia la el în sector | Aktual24

Totul pentru bucureșteni: Negoiță „aduce" pe bani publici Grecia...

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor iraniene? | Aktual24

Ce super-armă nouă a folosit SUA pentru doborârea rachetelor...