luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterSenatorul PSD Florian Bodog: plagiator dovedit, predă la o facultate de stat...

Senatorul PSD Florian Bodog: plagiator dovedit, predă la o facultate de stat pentru 2.400 € pe lună

Newsweek România a atras și anul trecut atenția că senatorul Florian Bodog, care are un verdict oficial de plagiat, predă la Universitatea din Oradea, finanțată și din fonduri publice. Nu doar că Bodog e încă la catedră, dar salariul lui a crescut.

În 2018, Universitatea de Vest din Timișoara a anunțat că fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a plagiat în aproape o treime din teza de doctorat, încălcând standardele de calitate academice.

Raportul experților de la Universitatea din Timișoara arătau că „în teza de doctorat analizată, există un procent de 20,73% similaritate cu alte surse ce nu sunt menționate conform practicilor academice (1.208 rânduri din cele 5.826 rânduri menționate ale tezei de doctorat analizate)“.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE