Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil | Reporter de Iași

Data:

spot_img

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil. Pe 8 iulie 2024, prin decizie definitivă, Curtea de Apel Iași a menținut pedeapsa de 18 ani de închisoare aplicată lui Vasile Ciubăr, patru luni mai devreme, de Judecătoria Răducăneni.

Acesta fusese condamnat pentru mai multe infracțiuni: viol, rele tratamente aplicate minorului, agresiune sexuală și agresiune sexuală în formă continuată.

Citește și: Un ciclist român traversează Europa pe bicicletă pentru a susține educația STEAM din România. El va parcurge 2462 de km, traversând 10 țări în 17 zile

Acuzat de comiterea a 3 infracțiuni

În rechizitoriul procurorilor, trimis la instanță în octombrie 2023, descrierea faptelor pentru care a fost inculpat Vasile Ciubăr, un bărbat fără cazier din satul Podolenii de Jos, comuna Cozmești, este înfiorătoare.

Conform rechizitoriului, Ciubăr a fost acuzat de comiterea a trei infracțiuni de „viol” asupra fiicei sale:

– În perioada iunie-iulie 2018 (în martie 2018, împlinise 11 ani, fiind născută în anul 2007), Ciubăr, „profitând de poziția sa de autoritate, prin constrângere fizică și psihică (a dezbrăcat-o cu forța și a ținut-o strâns de mâini), în timp ce se aflau în locuința lor a supus-o la raport sexual cu intromisiune, inculpatul obținând astfel satisfacție sexuală”;

Citește și: Surse. Repartizarea aleatorie a dosarelor, miza scandalului dintre CSM și Ministerul Justiției

– În anul 2019, in perioada iunie-iulie, „profitând de faptul că se afla doar el cu fiica sa (la acel moment în vârstă de 12 ani) în locuință, a mers în camera în care dormea victima, a trezit-o, a lovit-o cu palma peste față și a constrâns-o la un raport sexual cu intromisiune, inculpatul obținând astfel satisfacție sexuală”;

– Prin luna octombrie 2020, „aflându-se cu fiica sa (la acel moment în vârstă de 13 ani) într-o încăpere în care ,,frecau” porumbul, s-a ridicat și a venit lângă ea, a lovit-o de mai multe ori cu făcălețul în zona cotului mâinii stângi, apoi a dezbrăcat-o și supus-o la un raport sexual cu intromisiune, inculpatul obținând satisfacție sexuală”.

Continuarea în Reporter de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Paradă de motociclete inedită. Zeci de motocicliste în fuste au ambalat motoarele în Miercurea – Ciuc

Paradă de motociclete inedită. Zeci de femei au participat,...

România contribuie la raportul NATO privind abuzul sexual în rândul femeilor din armată

Dezvăluirile recente din armatele aliate NATO arată o cultură...

Un bărbat din Botoșani a sunat de peste 5.000 de ori la 112 | Monitorul de Botoșani

Un raport al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) arată...

Alegeri prezidențiale. Cine sunt preferaţii caselor de pariuri | Reporter24

Alegeri prezidențiale. Casele de pariuri îi dau drept favoriţi...