joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterSentință stupefiantă: Mama din Huși care și-a stâlcit în bătaie copilul a...

Sentință stupefiantă: Mama din Huși care și-a stâlcit în bătaie copilul a primit o amendă de 2.000 de lei

Protecția Copilului, procurorii și judecătorii din Huși au făcut tot posibilul să mușamalizeze un caz de violență asupra unui copil a cărui suferință a fost ignorată și de rude sau învățătoare. Au reușit: în final, agresoarea, care este mama copilului, a fost amendată cu 2.000 de lei, fiind la un pas să scape fără nici o sancțiune.

Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce înregistrarea uneia dintre bătăi a ajuns pe Internet, cel care a filmat fiind soțul bătăușei! Pe acesta nu l-a tras nimeni la răspundere pentru complicitate.

Un nou caz în care Justiția și sistemul de protecție a copilului își dau cu stângul în dreptul. Pe 19 ianuarie, la propunerea Parchetului, Judecătoria Huși a parafat un acord de recunoaștere a vinovăției încheiat de anchetatori cu Tatiana Nedelcu (32 de ani) din comuna vasluiană Arsura. Aceasta a fost acuzată de violență în familie, prin actul de sesizare reținându-se că, în perioada primăvară-vară 2018 – februarie 2019, l-a lovit de mai multe ori pe fiul său, G.N. (12 ani), cu palma sau cu mătura. Băiatul provine dintr-o relație anterioară a femeii care, în prezent, este căsătorită cu alt bărbat, cei doi având doi copii, în vârstă 2 ani, respectiv 3 ani.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE