luni, 2 august 2021
AcasăNewsletterȘerban Nicolae și deputatul Mitralieră nu au intrat în Parlament: „Nu ne-a...

Șerban Nicolae și deputatul Mitralieră nu au intrat în Parlament: „Nu ne-a lăsat statul paralel”

Șerban Nicolae, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu și Liviu Pleșoianu nu au mai găsit loc pe listele PSD. Prin urmare, s-au mutat la Partidul Ecologist Român (PER). Numai că tot nu au intrat în Parlament. Nu pentru că nu ar fi fost votați, ci din motive mai sumbre, cred ei.

Partidul Ecologist Român (PER) a obținut un scor infim la alegerile parlamentare din 6 decembrie: 1,12% din voturi la Camera Deputaților și 1,33% la Senat. 

Foarte departe de pragul de 5% de intrare în Parlament. PER a fost votat de circa 70.000 de români. 

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, a declarat pentru Newsweek România că formațiunea a avut acest scor pentru că a fost furat. 

Acesta a precizat că primirea în partid a celor trei a fost o decizie bună, dar nu știe dacă politicienii luați de la PSD vor mai rămâne în politică. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE