marți, 3 august 2021
AcasăNewsletterŞercan, despre Cîmpeanu la Educaţie: "E un protector al plagiatorilor"

Şercan, despre Cîmpeanu la Educaţie: “E un protector al plagiatorilor”

Jurnalista Emilia Şercan a criticat, miercuri, decizia PNL de a-l valida pe Sorin Cîmpeanu, unul dintre membrii fondatori ai Pro România care a trecut recent în tabăra liberalilor, la şefia Ministerului Educaţiei, afirmând că acesta s-a remarcat ca un opozant al ideii de reformă.

În viziunea jurnalistei, Cîmpeanu este un susţinător al “plagiatorilor” şi reprezintă cea mai dezastruoasă variantă pentru zona de educaţie universitară şi pentru proiectul “România Educată” promovat de şeful statului.

“Din nou am aşteptat să îmi adun cât mai multe date înainte de a scrie despre numirea lui Sorin Cîmpeanu la Educaţie. În PNL au fost discutate trei propuneri cu care au mers la Cotroceni, ieri seară, preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi premierul propus, Florin Cîţu. Cel care l-a ales pe Sorin Cîmpeanu dintre cele trei nume propuse de PNL pentru a ocupa funcţia de ministru al Educaţiei a fost preşedintele Klaus Iohannis. Ceea ce este uimitor este faptul că preşedintele Klaus Iohannis, care are un singur mare proiect lansat de când e la Cotroceni – pe care l-a numit proiect de ţară -, îl alege ca ministru pe politicianul care prin toate acţiunile sale majore s-a arătat mai degrabă un protector al ideii de antireformă, decât al ideii de reformă”, a precizat Şercan pe pagina sa de Facebook.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE