Șerifi americani la parada de 1 Decembrie, aduși de un șerif român plecat din Suceava (Aktual24)

Data:

spot_img

Șerifi americani la parada de 1 Decembrie, o prezență mai puțin obișnuită de Ziua Națională a României. Aceștia au defilat la Suceava, îmbrăcați în costum de ceremonie. Cei șase șerifi sunt din Broward County, Florida.

Șerifii au ajuns în zonă pe 27 noiembrie, fiind parte al unui proiect de colaborare cu polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Suceavă.

Șerifii au participat alături de polițiștii de frontieră români la o sesiune de antrenament tactic profesional polițienesc.

Citește și Primele victime ale petardelor: bărbat ajuns la spital cu arsuri pe 75% din corp

„Acțiunile de antrenament comun au debutat acum câțiva ani, datorita conaționalului nostru, Traian Breabăn, plecat din Marginea și în prezent unul dintre șerifii americani.

Adam Rubin, Juan Thomas, James Pedre, Jason Hendrick și Steven Chin fac echipă cu Traian Breabăn în această sesiune”, a declarat primarul primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, citat de Suceava News.

„Cei care au mai participat în misiunile anterioare au adus aprecieri pozitive orașului și zonei noastre, ba chiar s-au arătat foarte interesați să revină cu familiile sau să se retragă aici la pensionare. Împreună pentru diplomație, împreună pentru viitor!”, a mai spus Bogdan Loghin, titrează Aktual24.

Cum a arătat parada la Cluj

Și la Cluj, mii de spectatori au luat parte la parada de Ziua Națională de la Cluj-Napoca. Vremea rece nu i-a ținut pe clujeni departe de parada de 1 Decembrie. Mii de spectatori s-au adunat pe Bulevardul Eroilor și în Piața Avram Iancu.

Mii de clujeni au luat parte vineri la parada militară de 1 Decembrie, organizată la Cluj în fața Teatrului Național, dar și în Piața Avram Iancu, pe Bulevardul Eroilor și pe strada Dorobanților. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a putut fi prezent la ceremonie, iar Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a ținut un discurs.

Citește și: Ziua Naţională a României / Parada militară de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf

Cu puțin timp înainte de începerea paradei, reporterii Monitorul de Cluj au surprins vehiculele militare înșiruite pe Bulevardul Eroilor, unde au fost admirate și fotografiate de clujeni. Pe Bulevardul Eroilor va avea loc o reconstituire a evenimentelor din anul 1918, în intervalul 13:00-15:00.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. O prezență inedită și binevenită totodată! Mulțumim pentru prezența acestora și totodată felicitări pentru inițiativa! La mulți ani ROMÂNIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Paradă de motociclete inedită. Zeci de motocicliste în fuste au ambalat motoarele în Miercurea – Ciuc

Paradă de motociclete inedită. Zeci de femei au participat,...

România contribuie la raportul NATO privind abuzul sexual în rândul femeilor din armată

Dezvăluirile recente din armatele aliate NATO arată o cultură...

Un bărbat din Botoșani a sunat de peste 5.000 de ori la 112 | Monitorul de Botoșani

Un raport al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) arată...

Alegeri prezidențiale. Cine sunt preferaţii caselor de pariuri | Reporter24

Alegeri prezidențiale. Casele de pariuri îi dau drept favoriţi...