marți, 24 mai 2022
AcasăLa ziEducațieSesizarea de plagiat pe teza premierului Nicolae Ciucă a fost admisă de...

Sesizarea de plagiat pe teza premierului Nicolae Ciucă a fost admisă de CNATDCU, singura instituție care dă un verdict oficial

Sesizarea făcută la CNADTCU – Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare, pentru a analiza teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat de Emilia Șercan într-o anchetă jurnalistică, a fost admisă de forul din subordinea Ministerului Educației, transmite Edupedu.ro.

Potrivit procedurii legale, în următoarele 5 zile Biblioteca Națională va trimite un exemplar al tezei premierului la CNADTCU, titrează G4MEDIA.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE