duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăRețeaSfaturi pentru candidații PNL din județul Timiș! Ludovic Orban: „Faceți o campanie...

Sfaturi pentru candidații PNL din județul Timiș! Ludovic Orban: „Faceți o campanie directă, adresată de la om, la om! « expressdebanat.ro

Ludovic Orban a pus pe tavă mai multe sfaturi de care candidații PNL din județul Timiș ar trebui să țină în cont în campania electorală. Premierul a spus că partidul se află pe primul loc în preferințele alegătorilor și le-a garantat celor aflați în competiție că Guvernul liberal le va fi partener.

După ce a vorbit cu încredere de victoria de care partidul…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE