Sforării pentru prezidențiale | Revista22

Data:

spot_img

Sforării pentru prezidențiale. Cu gândul la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au încercat să se tragă unul pe altul pe sfoară cu data alegerilor.

Dovada cât de mincinoase au fost argumentele folosite atunci când au comasat alegerile locale cu europenele și au devansat prezidențialele în septembrie este că acum nu le-a mai păsat nici cât negru sub unghie de argumentele de atunci: economiile la buget și „oboseala” electoratului.

Au pus alegerile în trei duminici consecutive, dintre care una, cea pentru parlamentare, pică fix de Ziua Națională. Nici vorbă să fie vreo întâmplare.

Citește și: Familia Vicol – Ciorbă a vândut un ceas cu aproape 1 milion de lei

1 Decembrie nu e o „duminică obișnuită”

Cu fasolea în gât și parada la televizor, electoratul nu se va înghesui să vină la vot, or, o prezență mică avantajează partidele mari, cum bine știu PSD și PNL.

În plus, 1 Decembrie nu e o „duminică obișnuită”, cum ne spune ostașul de pe afișele care străjuiesc șoselele patriei, e o zi care colcăie de naționalism, de inimi românești care bat furtunos, de cuvinte sforăitoare și lăcrămoase.

Cine e campionul en-titre la toate astea? George Simion. Să nu fim naivi, parlamentarele de Ziua Națională vor umfla pânzele AUR, ceea ce a și urmărit PSD, care are interesul să-l ajute pe George Simion să intre în turul al doilea.

Citește și: Magnatul Puiu Popoviciu achitat după rejudecare: „Fapta nu există”

Căci, da, asta e șansa lui Marcel Ciolacu să ajungă președinte. E visul de aur pesedist. Doar că Ciolacu, băiat pragmatic, cu școala vieții, se lasă greu prins în plasa candidaturii.

N-ar vrea să dea vrabia din mână – șefia partidului și o viitoare funcție de premier – pe cioara de pe gard – președinția.

Baronii răi din PSD, cei care îi vor gâtul, funcția și pușculița, îl împing însă pe scări spre candidatură – cică partidul nu poate delega această teribilă onoare unui străin.

Cum ar fi Mircea Geoană, de pildă. Dramoleta e în plină desfășurare, iar Ciolacu a ajuns să spună că îl va propune pe Geoană candidat. 

Continuarea în Revista22

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Scandal, rumoare, splendoare! Noua/veche descriere a lumii culturale de la noi (I)

Scandal, rumoare, splendoare! Noua/veche descriere a lumii culturale de...

Mici manevre electorale | Revista22

Mici manevre electorale. În sfârșit Ciucă, lansat oficial drept...

Un rege prea român

Un rege prea român. Ziua de 6 septembrie, la...

Domnul Marcel Ciolacu ne vinde gogoși despre ce înseamnă să fii președintele României

Zilele trecute, după Congresul PSD care l-a validat în...