miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterȘi-a măcelărit fratele cu toporul pentru că i-a dat doar 4 lei...

Și-a măcelărit fratele cu toporul pentru că i-a dat doar 4 lei și nu-i ajungeau de băutură

Patru lei, bani insuficienți pentru băutură – acesta a fost motivul pentru care Pamfil Băișan, bărbatul de 65 de ani din Mogoș i-a tăiat capul fratelui său cu un topor. 

Însă, Pamfil nu i-a aplicat o singură lovitură de topor fratelui său căzut la podea, ci l-a omorât cu peste 10 lovituri de topor care au avut ca țintă gâtul bărbatului căzut la pământ și lipsit de apărare. Pentru fapta sa, judecătorii Tribunalului Alba l-au condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, însă bărbatul a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

Motivarea judecătorilor a fost făcută publică, iar în acesta procurorii au descris pas cu pas evenimentele care au dus la crima ce a șocat cetățenii din Mogoș.

Pamfil în vârstă de 65 de ani, locuia alături de fratele său de 71 de ani în casa părintească, din anul 2003, când Pamfil s-a mutat de la Cugir. Aceștia aveau casa împărțită în două și cu intrări separate. În trecut cei doi au mai avut altercații, potrivit motivării instanței. Mai exact, între cei doi frați au avut loc mai multe conflicte în care s-au înjurat reciproc, iar în urmă cu 5, 6 ani s-au și bătut, dar fapta nu a fost reclamată la poliție deoarece s-au împăcat.

alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE