luni, iunie 21, 2021
AcasăRețeaȘi tinerii fug din calea virusului – Ziarul Mesagerul de Sibiu «...

Și tinerii fug din calea virusului – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Forfota studențească a dispărut din Sibiu. În ciuda măsurilor sanitare luate în căminele ULBS, majoritatea tinerilor au preferat să părăsească orașul.

„Am ales să mă întorc acasă, deoarece mă simt mai în siguranță. În cămin eram mereu lângă alte persoane, spațiile comune sunt destul de periculoase”, ne-a mărturisit Mihai, un bistrițean care studiază la Universitatea „Lucian Blaga“. Cristina este studentă la Sibiu, dar a ales să…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE