joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaSibienii asaltează liniile telefonice. Autoritățile nu declară nici un caz în județ...

Sibienii asaltează liniile telefonice. Autoritățile nu declară nici un caz în județ – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției primește un număr impresionant de apeluri telefonice la numerele destinate informării și sprijinirii cetățenilor în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Astfel, în ultimele 24 de ore, la numerele 0269-211254 și 0269-216103 au fost primite peste 120 de telefoane, potrivit Prefecturii Sibiu.

Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență.

Centrul…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE