duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterSimion anunţă intrarea AUR în familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor...

Simion anunţă intrarea AUR în familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor de centru-dreapta

Co-preşedintele AUR, George Simion, a anunţat, vineri, partidul se afiliază la familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, de orientare centru-dreapta, din care fac parte şi conservatorii polonezi, italieni, spanioli şi britanici. Unele dintre temele discutate de Simion în timpul vizitelor de lucru efectuate în Bruxelles şi Varşovia au inclus şi instituirea unui paşaport de vaccinare sau cenzura practicată de Big Tech.

„Pentru o Europa a naţiunilor! Copreşedintele AUR George Simion a efectuat vizite de lucru în Polonia şi Belgia. Miercuri, la Varşovia, parlamentarul a avut întrevederi cu reprezentanţi ai partidelor de guvernare conservatoare, PiS (Partidul Lege şi Justiţie) şi Partidul Solidaritatea Poloneză. Discuţiile cu conservatorii polonezi au vizat situaţia companiilor de stat strategice, dar şi proiectul de lege împotriva cenzurării internetului”, se arată într-un comunicat postat de AUR pe pagina sa oficială de Internet.

La rândul său, Simion a precizat că polonezii, prin partidele de guvernare conservatoare dar şi prin istoria comună pe care o au cu românii, prin interesele actuale pe care le au în regiune şi prin „viitorul pe care ni-l dorim să fie comun, trebuie să fie aliaţii strategici ai României în zonă”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE