joi, 20 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateSimona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. ”Sunt bine, am avut un pic...

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. ”Sunt bine, am avut un pic de emoție”

Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 3, WTA) s-a vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19 la Institutul „Cantacuzino”. Aceasta şi-a manifestat speranţa ca tot mai multe persoane să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

„Sunt bine, am avut un pic de emoţie. Îmi doream (să mă vaccinez – n.r.), dar, bineînţeles, că tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult”, a declarat Simona Halep.

Potrivit acesteia, administrarea vaccinului o face să se simtă mai în siguranţă.

„Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar, în continuare, o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult. Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată”, a subliniat fostul lider mondial al WTA, întrebată dacă îi este frică de reacţiile adverse care pot apărea după vaccinare.

Pe 31 octombrie, Simona Halep anunţa că a fost testată pozitiv la noul coronavirus. În data de 9 noiembrie, dubla campioană de mare Şlem preciza, pe Twitter, că este sută la sută recuperată după infecţie. Aceasta a participat la primul turneu de Mare Şlem al anului, luna aceasta, la Australian Open, unde s-a oprit în sferturile de finală.

De asemenea, aceasta a anunţat săptămâna aceasta că nu va participa la turneul de la Doha, programat în perioada 1-6 martie, dar va evolua la Dubai (7-13 martie), unde este campioana en titre.

Sebastian Rusu
Jurnalist de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, absolvent al Ecole Doctorale En Science Sociales, AUF. A debutat în presa centrală în anul 2007, unde a abordat chestiuni de politică externă, internă și apărare. De-a lungul timpului, a scris la Curentul, Newsin, Adevărul, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Chișinău, Pagina de Rusia, Politikon.md și Jurnaliștii.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE