Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu organizează singura școală de vară din domeniul psihiatriei la Păltiniș | Mesagerul de Sibiu

Data:

spot_img

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu va organiza, între 21 iulie și 27 iulie, singura școală de vară din România la Păltiniș. Evenimentul, la care vor participa medici psihiatri importanți, a ajuns la cea de a treia ediție consecutivă.

Unii dintre cei mai buni medici psihiatri din ţară sunt prezenţi în această săptămână, în staţiunea Păltiniş, la singura şcoală de vară din domeniul psihiatriei din România, eveniment ajuns la cea de a treia ediţie şi organizat de către Asociaţia Română de Psihiatrie şi Psihoterapie în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu, Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, Societatea Portugheză de Psihiatrie şi Sănătate Mintală şi Asociaţia Medicilor Rezidenţi în Psihiatrie din România.

Citește și: Un contract de pază fictiv de 78 de zile la Apele Române: contractul a fost semnat, însă, serviciile nu au fost prestate | ReporterIS

Evenimentul are ca scop dezvoltarea profesională a tinerilor medici psihiatri

„Este al treilea an consecutiv în care suntem privilegiaţi în calitate de parteneri să colaborăm alături de Asociaţia Română de Psihiatrie şi Psihoterapie, Asociaţia Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”din Sibiu şi Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, pentru organizarea Şcolii de Vară de Psihopatologie.

Apreciem că desfăşurarea acestui eveniment contribuie pozitiv la dezvoltarea punctuală a pregătirii profesionale a tinerilor medici psihiatri alături de activitatea didactică pe care o desfăşurăm în mod curent în cadrul unităţii noastre. Orice cărămidă pusă la baza pregătirii profesionale a tinerilor specialişti reprezintă un obiectiv asumat al conducerii spitalului, cu asigurarea tuturor resurselor organizatorice necesare.

Ne bucurăm de prezenţa domnilor şi doamnelor lectori naţionali şi internaţionali, la această ediţie a Şcolii de Vară de Psihopatologie, ceea ce face cu atât mai importantă activitatea desfăşurată, constituindu-se astfel atât într-o experienţă unică, dar cât şi în dezvoltarea unei posibilităţi de networking, atât de necesară astăzi în domeniul medical”, a declarat managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu, Florin Neag.

Continuarea, în Mesageruldesibiu.ro

Citește și: Primarul din Botoșani, un pas mai aproape de judecată într-un dosar de corupție | Monitorul de Botoșani

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursă foto: (Mesagerul de Sibiu)

spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related