duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSingurul stadion dedicat exclusiv atletismului, aproape gata la Craiova

Singurul stadion dedicat exclusiv atletismului, aproape gata la Craiova

Stadionul de atletism din Craiova, singurul din România destinat exclusiv acestui sport și omologat pentru competițiile internaționale, mai are nevoie de câteva elemente pentru a deveni sută la sută funcțional.

Arena a fost inaugurată oficial luna trecută, mai mult în scop electoral, însă nu poate găzdui competiții oficiale.

Cert este că arena de 5.000 de locuri, care a costat bugetul local al orașului nu mai puțin de zece milioane de euro, este unică în România, dar nu are încă toate elementele pentru a putea găzdui competiții oficiale.

Municipalitatea a demarat procedurile de transformare a stadionului într-unul complet, însă deocamdată nu a bifat decât una dintre ele. A stabilit firma care se va ocupa de întreținerea gazonului. Primăria a demarat la începutul lunii achiziția de „servicii de mentenanță și întreținere pentru gazonul stadionului de atletism“, prin procedură cumpărării directe de servicii.

Valoarea estimată a achiziției era de 107.372 de lei, fără TVA, oferta cu prețul cel mai scăzut urmând să fie cea câștigătoare. Firma care se va ocupa de gazonul arenei de 5.000 de locuri a fost aleasă în data de 17 septembrie, când a fost acceptată oferta celor de la Msport Pro SRL. Valoarea acesteia: 106.284 de lei, fără TVA, pentru servicii care vor fi prestate până la sfârșitul anului 2020, potrivit cerințelor din caietul de sarcini.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE