sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterSinucidere la Penitenciarul Oradea

Sinucidere la Penitenciarul Oradea

Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Oradea s-a sinucis, vineri după amiază, în camera de deţinere. Potrivit unei informări transmise de reprezentanţii unităţii de detenţie, deţinutul s-a spânzurat şi nu a putut fi salvat de echipajele medicale. 

„Vă informam că, astăzi, 29.01.2021, la Penitenciarul Oradea, în jurul orei 15:30, s-a constatat că o persoană privată de libertate a săvârşit un act de suicid, prin spânzurare, în camera de deţinere. Personalul medical al Penitenciarului Oradea a intervenit pentru resuscitarea acesteia, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă, prin serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 16.05”, se arată în informarea treansmisă de subcomisar de poliţie penitenciară Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE