Situație inedită la Spitalul CF Iași. A câștigat concursul, dar așteaptă de 5 luni numirea ca manager | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Situație inedită la Spitalul CF Iași. A câștigat concursul, dar așteaptă de 5 luni numirea ca manager. În această situație se găsește dr. Mihai Glod, care a câștigat concursul pentru această funcție.

Este vorba despre Spitalul CF Iași, unde dr. Mihai Glod a câștigat concursul pentru funcția de manager în decembrie 2023, concurs la care a mai concurat și dr. Cristina Mitrofan.

Se pregătește prelungirea interimatului

Aceasta din urmă a rămas manager interimar până în prezent. Ba mai mult, sursele „Ziarului de Iași” au explicat că zilele acestea, la minister, se pregătește ordinul de ministru de prelungire a interimatului dr. Cristina Mitrofan pentru încă șase luni.

Citește și: Dominic Fritz: „Trebuie să fim sinceri cu oamenii că nu putem face magie, nu putem promite orice” | INTERVIU

„Ziarul de Iași” a scris în repetate rânduri despre concursul de ocupare a funcției de manager la Spitalul CF din Iași de la finalul anului trecut, când cei doi candidați înscriși au fost dr. Mihai Glod și dr. Cristina Mitrofan.

După contestații depuse la fiecare probă și o competiție strânsă, într-un final câștigător a ieșit dr. Glod, care a mai condus unitatea medicală pentru mai bine de zece ani, înainte de a fi demis, fără explicații, și înlocuit interimar cu dr. Cristina Mitrofan.

Diferența între cei doi candidați a fost de doar 30 de sutimi.

Au trecut aproape 5 luni de la concurs

Conform informațiilor publicației noastre, la mijlocul lunii ianuarie toată documentația, care avea avizele necesare la nivelul structurilor administrative ale spitalelor și a Consiliului de Administrație, a fost trimisă de către Spitalul CF către Ministerul Transportorilor.

Citește și: De ce nu se vede Moldova de la București? Cum explică politicienii și societatea civilă

Au trecut aproape cinci luni de la momentul respectiv, fără ca ministerul să ia act de concursul respectiv și să semneze ordinul de numire în funcție a dr. Mihai Glod.

Acesta din urmă a trimisă o adresă, în urmă cu mai multe luni, către minister și către Consiliul de Administrație, pentru a înțelege de ce nu au avansat în vreun fel lucrurile.

Continuarea în Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related