marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSituaţie tensionată la SJU Craiova. 80 de angajaţi din UPU au solicitat...

Situaţie tensionată la SJU Craiova. 80 de angajaţi din UPU au solicitat concediu. Toate locurile din ATI Covid sunt ocupate

80 de angajaţi au Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean din Craiova (SJUC) au făcut cereri către conducere pentru concediul de odihnă. Unitatea medicală se confruntă cu o situaţie din ce în ce mai dificilă.

Cadrele medicale se plâng de epuizare, iar toate locurile din terapia intensivă Covid sunt ocupate. Conducerea spune că de săptămâna viitoare ar urma să încheie contracte de muncă pentru personal mediu şi face în continuare demersuri pentru angajări.

La Urgenţe, 80 de angajaţi au depus cereri pentru concediu

La Urgenţa spitalului, situaţia este delicată. Nu mai puţin de 80 de cadre medicale au depus cereri pentru a le fi acordat concediul de odihnă. Managerul spitalului spune că au fost aprobate şi că desfăşurarea activităţii nu va fi afectată.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE