Situaţie tot mai gravă în Bihor, cu 719 cazuri active de Covid-19. Dr. Carp: "Într-o lună sistemul va fi copleşit. Este doar o legendă că mulţi sunt asimptomatici" (VIDEO) « ebihoreanul.ro

Virusul Covid-19 se extinde tot mai vertiginos în judeţul Bihor în ultima perioadă, astfel că, vineri, sunt 719 cazuri active de boală, iar numărul persoanelor în stare foarte gravă, deci internate la Terapie Intensivă, a crescut la 17. Dacă trendul se va menţine, a avertizat, vineri, prefectul Dumitru Ţiplea, la finalul lunii august vor fi 1.600 de cazuri active. La rândul său, dr. Gheorghe Carp a spus că "într-o lună sistemul va fi copleşit".
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Reguli stricte la Olimpiada Națională ”Gazeta Matematică” – Etapa a III-a, programată sâmbătă

"De câte ori vom avea dovezi de încălcare a eticii, copiii dumneavoastră nu vor mai participa niciodată la vreo acțiune a Societății de Științe Matematice din Romania. Chiar și când vor fi adulți!", anunța, după prima etapă a Olimpiadei Naționale Gazeta Matematică,, profesorul Radu Gologan.

Agresorul copilului din parcul de la Hunedoara, două dosare penale

Copilul, pe care agresorul l-a trântit în cap, a ajuns cu leziuni foarte grave în spital.

Florin Jianu: 55 dintre cele 57 de măsuri de sprijinire a mediului de afaceri au un grad de implementare de 0%

Un număr de 55 dintre cele 57 de măsuri de sprijinire a mediului de afaceri propuse de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) prin...