duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaSituație tot mai gravă pentru bolnavii din Caraș-Severin! Cel mai mare spital...

Situație tot mai gravă pentru bolnavii din Caraș-Severin! Cel mai mare spital din vestul țării mai primește doar cazurile de urgență maximă! « expressdebanat.ro

După ce Spitalul de Boli Infecțioase a anunțat că nu mai primește pacienți din alte județe, o altă unitate medicală din Timișoara se aliază demersului și refuză să mai primească bolnavi, singura excepție fiind atunci când viața oamenilor din alte zone este pusă în pericol și ei nu pot primi tratamentul adecvat în propriile județe.

Cărășenii obișnuiți…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE