miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăRețeaSlove savuroase din „Bucătăria transilvăneană“ – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Slove savuroase din „Bucătăria transilvăneană“ – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

La Editura Armanis a văzut lumina tiparului „Bucătăria transilvăneană“, de Elise Fröhlich, o carte de bucate cu peste 1.400 de rețete tradiționale săsești și nu numai, în traducerea jurnalistei Ruxandra Stănescu.

Lucrarea a fost editată în cadrul Centrului de Cercetări „Andrei Oțetea“ al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, cu sprijinul Asociației „Prietenii Bibliotecii ASTRA“, și are la bază cea de-a cincea ediție a cărții. Apărută la…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE