Slujba de Înviere de la Catedrala din Alba Iulia, transmisă online, dacă nu apar schimbări la ordonanța militară « alba24.ro

Tradiționala slujbă de Înviere, care strângea an de an mii de enoriași la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, se va ține anul acesta online, dacă în 20 de zile nu vor exista modificări la ordonanța militară care a restricționat ceremoniile religioase. 

Momentan, potrivit ordonanței militare din 22 martie, ”se pot oficia slujbe în lăcașurile de cult, de către slujitorii…

partajează acest articol:
alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: