miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterȘmen penal, negru pe alb: licitație trucată la Spitalul Sf. Maria pentru...

Șmen penal, negru pe alb: licitație trucată la Spitalul Sf. Maria pentru cumătrul lui Chirica. Anulați sau riscați!

Simulacru de licitație la Spitalul de Copii „Sf. Maria”. Pentru cei 150 mp teren destinați construirii unei cantine-restaurant în curtea unității medicale au concurat două firme. Care au același sediu social, același număr de telefon și, într-o vreme, și același asociat: Iulian Manole Coman. Cel despre care se știe, în mediul politic și administrativ din oraș, că este cumătrul primarului Mihai Chirica.

Pe 11 noiembrie, sub semnătura lui Corneliu Mihai, managerul Spitalului de Copii, a fost făcut public anunțul de atribuire pentru închirierea unui teren de 150 mp. În cuprinsul acestuia se menționează că pentru teren s-au primit două oferte, ambele fiind declarate valabile.

Oferta câștigătoare a fost cea înaintată de firma Euromedical Provider, cu sediul pe strada Constantin Erbiceanu 3. Durata contractului, cu drept de prelungire, a fost fixată la un an, iar prețul pe metrul pătrat ce urmează a fi achitat de firmă este de 23 lei/lună. La 150 mp, asta ar însemna o chirie lunară de 3.450 lei.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE