luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterȘmenarul din Parlament! Isprăvile penale ale proaspătului deputat AUR de Bihor, Mihai...

Șmenarul din Parlament! Isprăvile penale ale proaspătului deputat AUR de Bihor, Mihai Lasca

Instalat săptămâna trecută în fotoliul de deputat, Mihai Lasca filmează şedinţele şi comentează zi de zi, cu patos, pe reţelele de socializare. În campania electorală a fost „dacul liber” din Bihor, legionar de-al lui Zelea Codreanu, politicianul patriot care protesta împotriva măştilor, folosite de „sclavi”. Aşa i-ar plăcea să-l ştie lumea…

În realitate, preşedintele AUR Bihor, ajuns în poziţia de a vota legile ţării, e un interlop sadea. BIHOREANUL a descoperit că, pe lângă cele două dosare penale în care este judecat, unul pentru loviri şi celălalt pentru constituirea unui grup infracţional, proaspătul deputat a mai avut o condamnare şi în trecut. Într-un act „patriotic”, a ieşit cu un amic pe şoseaua E60, şmenuind un cetăţean german.

Lasca şi „oile negre”

BIHOREANUL a mai scris despre cele două dosare penale în care liderul filialei Bihor aAlianţei pentru Unirea Românilor (AUR) este judecat la Oradea. Într-unul a fost trimis în judecată în 2018 de procurorii DIICOT Bihor, care îl acuză de constituirea unui grup infracţional organizat, respectiv trafic de migranţi. În rechizitoriu, aflat acum în Camera preliminară a Curţii de Apel Oradea, anchetatorii au arătat că în 2012 actualul deputat a „iniţiat şi a constituit” gruparea din care făceau parte cel puţin 4 persoane, cetăţeni români şi maghiari.

În document se citează şi o serie de discuţii telefonice în care Lasca vorbea cu complicii săi despre migranţi, pe care îi numea „oile ălea negre” sau „mieluşeii ăia negri”, care vor veni „în flux normal” şi în număr mare pentru a fi scoşi din ţară, având „vreo 60 pe stoc, 70 de miei, şi după aia mai culeg”. Câştigul era semnificativ: preţul pentru fiecare „oaie” varia între 1.000 şi 2.000 euro. „N-am bătut în cuie la preţ, dar îi în picioare treaba”, îi explica unuia dintre amicii săi.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE