Cum au sărbătorit social-democrații doljeni câștigarea a 88 din cele 111 localități | Știri Craiova

Data:

spot_img

Cum au sărbătorit social-democrații doljeni câștigarea a 88 din cele 111 localități, la care se adaugă șefia Consiliului Județean Dolj.

Deloc surprinsă de organizarea bună a Conferinței Județene a PSD Dolj, la Voila Ballroom de la Albești, locul care a devenit în ultima vreme gazda preferată a partidului și politicienilor de stânga, speram, totuși, să fiu surprinsă de discursurile celor care au vorbit de la prezidiu în fața celor peste 600 de delegați din județ. Toți în alb.

Social-democrații doljeni s-au aplaudat pentru performanțele electorale din 9 iunie – pe bună dreptate, fiind deloc de neglijat, având în vedere că au câștigat 88 dintre cele 111 localități, plus șefia consiliului județean – și n-au ratat șansa de a-și măguli liderii cu mulțumiri alese.

Mesaje lungi, diluate, insipide

Dacă plecăciunile ar fi fost un sortiment de vin s-ar fi numit „dulce de PCR”. Discursurile au fost, însă, șprițuri de vară.

Mesaje lungi, diluate, insipide. Acolitul Dan Diaconu, prefect de Dolj, și-a împărtășit gândurile citindu-le de pe foaie, dar tot greu a părut să-i fie, de parcă toată tăria discursului i se scursese în picioare.

Citește și: Vila lui Sorin Oprescu din Primăverii a fost confiscată de stat

Și președintele Consiliului Județean, Cosmin Vasile, care, deși stângaci la oratorie, măcar are afectivitate, și-a citit și el discursul.

Având în vedere că a fost ales cu cele mai multe voturi din țară dintre toți candidații PSD la președinția consiliilor județene e semn că popularitatea lui se datorează unor calități.

Vorba multă, sărăcia omului

Viitorul primar al Calafatului, Mihai Cotea, de profesie preot, fără experiență administrativă, n-a avut nevoie de foi în față, dată fiind vădita sa experiență în arta monologului, dobândită pesemne printre enoriași.

A ținut audiența ocupată minute în șir. Degeaba. Vorba multă, sărăcia omului.

Citește și: Cutremurul de pe burse, avertisment sau panică nejustificată? Ce prevăd analiștii

Și Irinel Mușuroi, care a câștigat fotoliul de edil al Băileștiului, a vorbit liber. Motiv pentru care am simțit că merită bila albă. Din oficiu. Pur și simplu pentru prezența pe scenă, nu pentru că a punctat cu vreun element artistic.

A fost urmat de ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, „creștinat” oltean cu apă de Jiu în vâltoarea electorală, cu buletin de Dolj, ca să-i ia locul deputatei Laurei Vicol, mult prea bucureșteană în suflet și-n simțiri ca să mai prindă un loc pe listele parlamentarilor de Dolj. 

Continuarea în Știri Craiova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: stiricraiova.ro)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...