duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSOLUȚIE | 5.000 de spectatori au participat la un concert în Spania...

SOLUȚIE | 5.000 de spectatori au participat la un concert în Spania organizat legal

Aproximativ 5.000 de fani spanioli au participat sâmbătă seara la un concert, fără să fie respectată distanțarea socială, dar cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

Toți participanți au avut parte de teste COVID-19 rapide la intrarea în Palau Sant Jordi Arena din Barcelona.

Concertul organizat în Catalunya a fost aprobat de Guvern ca un test pentru a vedea dacă evenimente similare pot avea loc în următoarea perioadă în Spania.

Trei persoane au fost testate pozitiv înainte de concert, iar în prețul final al biletului a intrat o mască de protecție și un test antigen.

Emil Boc a anunțat că este de partea celor care își doresc ca festivalurile din Cluj-Napoca să revină în această vară. Ministerul Culturii și organizatorii de festivaluri din România caută soluții prin care această activitate să fie reluată.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE