joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterVIDEO. Soluție inedită pentru reparația Palatului Administrativ din Reșița: elicopterul

VIDEO. Soluție inedită pentru reparația Palatului Administrativ din Reșița: elicopterul

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a reușit să îi surprindă marți pe toți trecătorii din Centrul Civic al Reșiței după ce a decis ca, materialele de construcție necesare reparării acoperișului clădirii, să fie urcate cu elicopterul.

Inițial, s-a dorit folosirea unei macarale de mare tonaj, dar nu era suficient loc de desfășurare pentru aceasta întrucât ar fi distrus dalele din Centrul Civic recent modernizat cu fonduri europene. În acest context, președintele CJ Caraș-Severin a apelat la cetățeanul Romeo Dunca și, în numai 25 de minute, elicopterul a urcat materialele de construcție acolo unde meșterii aveau nevoie de ele.

Sursă foto: Cristian Franț

“Este o donație de la persoana fizică Romeo Dunca, pentru că eu cred că este important sa facem ceea ce spunem”, ne-a declarat președintele CJ Caraș-Severin.

De asemenea, acesta a promis în campania electorală din toamna trecută că, dacă va fi ales președinte al CJ Caraș-Severin, va face o lucrare serioasă la acoperișul Palatului Administrativ, care a luat foc chiar în timpul alegerilor locale. Pe 18 august 2020, un incendiu de proporții a cuprins etajul superior al Palatului Administrativ din Reșița, stabilindu-se drept „cauză probabilă de producere a incendiului flacăra de la o lampă cu lichid gazos”.

Sursa Video: Cristian Franț

Totul s-a produs ca urmare a neprotejării termice corespunzătoare, în urma unor lucrări de întreținere ce s-au efectuat la casa liftului”, anunța ISU Caraș Severin.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE