duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziActualitateSomații pentru proprietarii terenurilor cu ambrozie

Somații pentru proprietarii terenurilor cu ambrozie

Firmele și persoanele fizice care au terenuri în proprietate sunt obligate, prin lege, să distrugă ambrozia crescută pe ele, acea buruiană al cărei polen provoacă alergii. Legea 62/2018, care se referă la acest aspect, a fost modificată în vara anului trecut, fiind mărite atât valoarea amenzilor, cât și durata perioadei controalelor pe care le fac autoritățile locale.


Astfel, pentru proprietarii care nu stârpesc ambrozia de pe terenurile pe care le dețin, amenda minimă a crescut la 1.000 de lei (față de 750 lei, până anul trecut), în cazul persoanelor fizice, și la 10.000 de lei (dublu față de cât era până acum), în cazul firmelor. De asemenea, controalele efectuate de autorități pot avea loc până la finalul lunii octombrie, și nu doar până la sfârșitul lunii iulie, cum a fost până anul trecut.  

Citește articolul integral în viața liberă.ro

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE