duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterSondaj: Un an de Covid-19. Impactul asupra calității vieții românilor

Sondaj: Un an de Covid-19. Impactul asupra calității vieții românilor

La un an de la apariția epidemiei de Covid-19 în România, IRES face un sondaj prin care încearcă să stabilească impactul asupra vieții românilor.

Ce schimbări în bine a adus pandemia, care sunt schimbările în rău pe care le-a generat pandemia, ce au învățat românii datorită pandemiei, ce limitări au experimentat românii din cauza pandemiei, care a fost impactul pandemiei asupra românilor din perspectiva: stării de sănătate; activităților cotidiene; bunăstării; relațiilor cu ceilalți și socializării; stării psiho-emoționale – sunt întrebările la care și-a propus să răspundă sondajul IRES.

În 26 februarie 2020, România a declarat înregistrat primul caz confirmat de COVID-19 – în comuna Prigoria (județul Gorj). Cazul a fost analizat în ședința din 27 februarie 2020 a grupului de suport tehnico-științific constituit la nivelul Guvernului, toate activitățile publice din comună au fost suspendate, școlile și grădinițele au fost închise.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE