Sorin Grindeanu a inspectat lucrările la autostrada Lugoj-Deva | Express de Banat

Data:

spot_img

Sorin Grindeanu a verificat stadiul lucrărilor pe lotul II al autostrăzii Lugoj-Deva, unde se desfășoară pregătirile pentru construcția tunelurilor pentru animale, esențiale pentru protejarea faunei locale.

Lucrările de construire a bucății lipsă de autostradă, între Margina și Holdea, nu au ajuns încă la 10%.

„Sunt vreo 450 de muncitori pe șantier, zilnic, aproape 200 de utilaje, urmând ca în lunile următoare, din discuțiile pe care le-am avut cu constructorul, să se dubleze numărul de persoane și de utilaje. Se lucrează în forță. Țin foarte mult la acest tronson, țin să fie gata mai repede decât e termenul limită. Cred că e o rușine ce s-a întâmplat aici în acești ani. Până în 10% s-a ajuns, suntem pe la 6 – 8%, cam de o lună s-a început în forță”, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citește și: Campanie prezidențială „made in Romania”: de fapt și social democrații și liberalii au câte doi candidați 

Oficialul a povestit cum a ajuns să preia acest proiect și a menționat faptul că în 4 ani obiectivul a stagnat.

„În 2017 eram prim ministru. Am întrebat într-o ședință de Guvern cum e cu această bucată lipsă. Mi s-a spus toată istoria, cu pasajele, cu urșii… Am venit ministru al Transporturilor peste 4 ani, în 2021, și lucrurile erau exact în aceeași situație cum erau atunci. Am reușit să organizăm licitația, să facem proiectare + execuție, nu se putea altfel, și, cel mai important, câștigătorul acestei licitații este o companie care își face foarte bine treaba. Sunt optimist. Mobilizarea e bună și va fi și mai bună”, a mai spus Grindeanu.

Continuarea, în Expressdebanat.ro

Citește și: România, în fruntea statisticilor de trafic de persoane. Apelul Platformei PROTECT de Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Express de Banat)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related