Sorin Oprescu, prins în Grecia. Fostul primar al Capitalei, condamnat la 10 ani de închisoare, era în Atena

Data:

Sorin Oprescu, condamnat la 10 ani de închisoare săptămâna trecută și dat în urmărire internațională de Poliția Română, a fost găsit în Grecia și reținut în Atena.

Fostul primar general al Capitalei, condamnat pentru luare de mită, constituire a unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu, ar fi fost prins de o echipă Enfast (European Network of Fugitive Active Search Team), informează Mediafax.

Citește și: Ce avere are Sorin Oprescu

Fostul primar general Sorin Oprescu a fost condamnat, vinerea trecută, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupție. Oprescu a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Fostul primar al Capitalei este acuzat că a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor, bani care ar proveni din corupţie.

Sorin Oprescu a fost trimis în judecată de DNA în noiembrie 2015, pentru luare de mită, constituire a unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related