Șoseaua de centură Podu Iloaiei s-a scumpit cu aproape 50 la sută | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

Șoseaua de centură Podu Iloaiei s-a scumpit cu aproape 50 la sută de la sfârșitul lunii iulie până la finalul lunii septembrie.

Directorul Regionalei de drumuri naționale Iași a declarat pentru Ziarul de Iași că studiul de fezabilitate a fost avizat de Comisia tehnico-economică a DRDP Iași în ultima zi a lunii trecute, documentația fiind trimisă apoi la București, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Dacă aceasta este vestea bună, vestea mai puțin bună – ne-a spus directorului Ovidiu Laicu – este că va costa aproximativ 130 de milioane de lei pentru cei cca. 4,5 km.

Citește și: Clădiri construite ilegal la Mamaia Nord – cu până la cinci etaje peste limita legală. Cum a fost posibil. INFOGRAFIC cu proiectele și dezvoltatorii

Noua estimare este cu aproape 50 la sută mai mare decât relata Ziarul de Iași cu două luni în urmă, pe baza memoriului de prezentare a proiectului depus la Agenția ieșeană de Protecție a Mediului.

„Sunt multe condiționări”, ne-a explicat directorul DRDP Iași, Ovidiu Laicu, care a menționat pasaje, devieri ale liniilor de înaltă tensiune și exproprieri. El nu a exclus posibilitatea ca, pentru o fluidizare mai bună a traficului, să fie adoptată varianta sensului unic pe variantă, concomitent cu impunerea sensului unic pe DN 28 care străbate orașul. Nu se pot face mai mult de două benzi pe centura de la Podu Iloaiei, a adăugat el, subliniind însă că „mai întâi să o vedem făcută”.

Continuarea, în Ziaruldeiasi.ro

Citește și: Șef de direcție din Inspecția Judiciară se pensionează la 49 de ani

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related