joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterŞoşoacă ameninţă cu plângeri penale de pe holul Parlamentului: Aţi vrut război,...

Şoşoacă ameninţă cu plângeri penale de pe holul Parlamentului: Aţi vrut război, aveţi război. Am vrut să fiu o doamnă cu voi

Diana Şoşoacă, senatoare din partea formaţiunii AUR, a anunţat luni seara că va face plângeri penale împotriva membrilor Senatului, Ministerului Sănătăţii şi împotriva jurnaliştilor pe motiv că i-ar fi făcut publice datele personale “de identificare” precum şi starea sa de sănătate. Decizia acesteia survine după ce este pe cale să fie demarată o anchetă oficială pentru a se verifica adeverinţa medicală în baza căreia Şoşoacă nu poartă mască de protecţie.

„Am fost anunţată… cred că ăştia nu ştiu cu cine se pun şi cu cine se joacă. Am fost anunţată că adeverinţa mea medicală şi adresa de la Comisia de Validare a Senatului către DSP au fost făcute publice cu toate datele mele confidenţiale şi cu codurile bolilor mele, expuse presei.

În acest moment mi s-au încălcat toate drepturile cu privire la confidenţialitatea datelor de identitate şi cu privire la confidenţialitatea stării mele de sănătate. Voi formula plângeri penale atât împotriva membrilor Senatului, cât şi de la Ministerul Sănătăţii, DSP-uri cât şi împotriva celor din presă care şi-au permis să publice fără acordul meu datele mele personale”, declară Şoşoacă într-un LIVE transmis de pe holurile Parlamentului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE