luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterŞoşoacă dă de înţeles c-ar putea candida la preşedinţia ţării. Se plânge...

Şoşoacă dă de înţeles c-ar putea candida la preşedinţia ţării. Se plânge că AUR îi cerea bani

În timp ce conducerea AUR susţine că Şoşoacă a fost dată afară din partid pentru comportamentul ei de „mahalagioaică”, de partea ei, senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă s-a plâns vineri că excluderea i se trage de la faptul că a refuzat să cedeze conducerii formaţiunii o parte din suma forfetară primită de parlamentari. Totodată, Şoşoacă a lăsat să se înţeleagă că ar putea candida la preşedinţia ţării.

„Totul a pornit de la bani pentru că ideologie nu există” a declarat Şoşoacă pentru Europa Liberă.

Potrivit senatoarei, conducerea partidului cerea tuturor parlamentarilor să cedeze o parte din suma forfetară primită lunar, dar ea a refuzat.

„În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei daţi pentru cheltuielile senatorului”, a afirmat Diana Iovanovici Şoşoacă. Senatoarea a mai susţinut că parlamentarii AUR trebuie să dea 2.000 de lei în fiecare lună către partid pentru donaţiile AUR în scop caritabil.

Eu nu am dat bani. De aici au pornit şi cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întreţin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a precizat senatoarea.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE