luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterŞoşoacă, despre o eventuală intrare în PSD: "Eu trebuie să mă înscriu...

Şoşoacă, despre o eventuală intrare în PSD: „Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor”

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat miercuri, în Parlament, că nu o tentează să se înscrie în PSD. Devenită „independentă” după ce a fost dată afară din AUR, Şoşoacă a susţinut că social-democraţii ar trebui mai întâi să scape de baronii locali şi să îşi facă curat în partid.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă şi cred că am reuşit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunţe la baronii locali, să îşi facă curat în partid cu cei condamnaţi penal, cei care şi-au bătut joc de ţară”, a declarat senatoarea, citată de DigiFM.

Totodată, Şoşoacă pretinde de la partidul lui Marcel Ciolacu să îşi asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România.

„Şi mai am o pretenţie de la PSD, având în vedere că au avut majoritate şi au susţinut Guvernul PNL abuziv şi a susţinut acele legi abominabile, le solicit să iasă public şi să îşi recunoască vina, să îşi asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morţi din spitale. În aceste condiţii putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a subliniat senatoarea, care a negat că ar fi atrasă de ideea de a intra în PSD.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE