joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterŞoşoacă, umilinţă maximă. Susţinătorii ei au absentat de la protestul împotriva excluderii...

Şoşoacă, umilinţă maximă. Susţinătorii ei au absentat de la protestul împotriva excluderii sale din AUR

Tentativa senatoarei Diana Şoşoacă de a penaliza recenta excludere din AUR printr-un protest “de amploare” la sediul central al partidului a eşuat, după ce nimeni nu s-a prezentat la evenimentul programat să aibă loc sâmbătă.

Evenimentul a fost şters între timp de pe Facebook şi senatoarea, poate de jenă, nici nu l-a menţionat în postările sale ulterioare, care conţin în continuare numeroase acuzaţii, ameninţări şi dezvăluiri la adresa foştilor colegi “anti-sistem” şi “anti-oculta mondială”, relatează publicaţia podul.ro.

Totuşi, chiar dacă nu s-au prezentat la protestul anti-AUR, susţinătorii senatoarei, prezenţi pe reţelele de socializare, critică încă foarte agresiv demiterea acesteia, postând mesaje pe paginile publice ale copreşedinţilor AUR George Simion şi Claudiu-Richard Târziu.

Potrivit sursei citate, mulţi dintre susţinători nu se rezumă doar la a critica excluderea avocatei din AUR, recurgând la reproşuri, dezvăluiri incendiare şi multă mizerie scoasă de sub preş, dar îşi exprimă şi dezamăgirea faţă de proiectul politic, considerând-se chiar trădaţi şi minţiţi.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE