luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSoția a cerut ordin de protecție față de soțul polițist. Judecătoarele doar...

Soția a cerut ordin de protecție față de soțul polițist. Judecătoarele doar l-au certat

Au apărut informaţii noi în cazul fostului şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kövér, arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce, în seara de 10 ianuarie, şi-a atacat fosta soţie şi a înjunghiat-o de mai multe ori în parcarea unui bloc.

BIHOREANUL vă prezintă, în premieră, motivarea cu care iarna trecută Tribunalul Bihor a respins cererea femeii pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului, care fusese evacuat deja temporar din cauza comportamentului abuziv. Instanţa s-a rezumat atunci să-i explice bărbatului că abuzurile comise asupra consoartei „nu reprezintă o soluţie pentru recuperarea unei iubiri pierdute”…

După cum BIHOREANUL a dezvăluit, Paul şi Ioana Kövér au divorţat cu doar câteva săptămâni înainte de ziua în care femeia avea să ajungă la spital în stare gravă, cu 5 plăgi înjunghiate, după ce fostul soţ o sechestrase într-un apartament şi a încercat s-o ucidă cu un cuţit. Motivul divorţului, potrivit unor apropiaţi ai celor doi, ar fi fost comportamentul nepotrivit al bărbatului care în cei patru ani de căsnicie, obsedat de ideea că femeia l-ar înşela şi l-ar părăsi, a provocat numeroase certuri, ajungând chiar s-o urmărească şi s-o spioneze.  

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE