Soția polițistului agresiv din Cisnădie are un împrumut bancar de 3 milioane de euro. Amândoi sunt polițiști | Aktual24

Data:

spot_img

Soția polițistului agresiv din Cisnădie are un împrumut bancar de 3 milioane de euro. Amândoi sunt polițiști.

Numele polițistului este Daniel Cherecheș. Pe 1 septembrie, el a atacat cu o violență ieșită din comun un tânăr șofer, pe care l-a lovit cu pumnii și picioarele. Cherecheș lucrează în cadrul IPJ Sibiu, la serviciul pentru acțiuni speciale iar în timpul liber se ocupă de tractări auto.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

Nevasta lucrează tot în cadrul IPJ Sibiu

El lucrat la Servicul de Investigații Criminale, iar de câțiva ani este la trupele speciale. Soția acestuia, Cherecheș Alexandra Carmen, lucrează și ea în cadrul IPJ Sibiu, după cum reiese din declarația de avere a polițistului.

În declarația de avere a polițistei Carmen Cherecheș apare însă o mare surpriză. Ea are contractat un împrumut bancar de pe peste 15 milioane de lei, adică peste 3 milioane de euro, în condițiile în care singurele venituri ale celor doi soți sunt salariile de polițiști.

Citește și: Un ciclist român traversează Europa pe bicicletă pentru a susține educația STEAM din România. El va parcurge 2462 de km, traversând 10 țări în 17 zile

Nu pare să fie o eroare, având în vedere că aceeași sumă apare și în declarațiile de avere precedente, depuse în anii anteriori. Cei doi soți dețin împreună o casă și două apartmente, iar în declarația de interese nu apare la niciunul că ar fi implicați în societăți comerciale.

Jurnalistul independent Mălin Bot a solicitat Parchetului din Sibiu detalii despre cazul polițistului bătăuș, însă a primit un răspuns straniu, solicitându-i-se ca mai înainte să depună cerere de acreditare:

„Având în vedere faptul că nu sunteți pe lista noastră de jurnaliști acreditați, iar mail-ul de pe care trimiteți solicitarea de informații pare a fi unul privat, vă rog să trimiteți pe mail-ul pj_sibiu@mpublic.ro o cerere de acreditare însoțită de copie a CI și a legitimației de serviciu”.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...