Spania a patra ţară din lume cu peste o mie de decese « gds.ro

Spania a devenit a patra ţară din lume cu cel puţin o mie de decese provocate de coronavirus, după China, Italia şi Iran. Ministerul Sănătăţii de la Madrid a anunţat 235 de decese şi 2.833 de cazuri noi în ultimele 24 de ore.

Spania a ajuns astfel la un total de 19.980 de persoane infectate şi 1.002 morţi. Situaţia cea mai gravă este în regiunea Madrid, cu 6.777 de cazuri şi 498 de decese, şi în Catalonia, cu 3.270 de cazuri şi 82 de persoane decedate, potrivit

partajează acest articol:
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și 9 morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: