luni, 24 ianuarie 2022
AcasăRețeaSpargere la „păcănele”: hoţul a scăpat jumătate din pradă pe jos

Spargere la „păcănele”: hoţul a scăpat jumătate din pradă pe jos

Acesta a reuşit să fure din caseta de valori circa 60.000 de lei, din cei 130.000 aflaţi înăuntru. Pe restul i-a scăpat pe jos, din pricina grabei. Câteva aspecte i-au pus pe gânduri pe anchetatori, acestea indicând un jaf diferit de cele clasice.

Spargere ca în filme la o sală de păcănele din Nicolina. În noaptea de joi spre vineri, un hoţ a reuşit să intre în interiorul sălii de jocuri şi a furat o sumă mare de bani.

Jaful a avut loc în jurul orei 3, atunci când un bărbat mascat a escaladat aproximativ patru metri până la un geam de baie, în spatele imobilului sălii.

Hoţul a intrat apoi în interior, a acoperit cu vopsea neagră dintr-un spray camera video din interiorul casieriei. Uimitor este faptul că hoţul a ştiut codul de acces al cutiei de valori, pe care a deschis-o din prima încercare. Din interiorul casetei de valori, bărbatul a scos fişicuri cu bani, pe care le-a îndesat în geacă.

Acesta a reuşit să fure 60.000 de lei din cei 130.000 cât se afla în interiorul casetei cu valori. De asemenea, prejudiciul ar fi fost mai mare dacă multe dintre teancurile cu bani nu ar fi fost scăpate pe jos, în grabă.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE