joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaSpeculanții zburdă în voie și cresc prețurile la alimentele de bază? Avalanșă...

Speculanții zburdă în voie și cresc prețurile la alimentele de bază? Avalanșă de plângeri la Protecția Consumatorului Iași « ziaruldeiasi.ro

Pandemia COVID-19 duce către o nouă tendinţă. Preţurile la alimentele de bază cresc de la o zi la alta, un kilogram de cartofi ajungând în pieţele ieşene şi până la 3,5 lei. Săptămâna trecută, de exemplu, comercianţii vindeau acelaşi produs cu 2,5 lei, cu 40% mai puțin. Făina a ajuns, în unele puncte comerciale, şi la 4,5 lei, iar kilogramul de ceapă se vinde cu preţuri cuprinse între 4 şi 7 lei, în contextul în care acum două săptămâni nu sărea de 4 lei. 

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE