miercuri, 28 iulie 2021
AcasăRețeaSpitalul de Boli Infecțioase va primi aparatură nouă! Primăria Timișoara asigură aproape...

Spitalul de Boli Infecțioase va primi aparatură nouă! Primăria Timișoara asigură aproape 3 milioane de lei! « expressdebanat.ro

Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara se află pe lista de priorități a administrației locale care, în urma unei rectificări bugetare, va aloca aproape 3 milioane de lei pentru dotarea unității sanitare cu aparatură necesară în tratarea pacienților diagnosticați cu COVID-19.

Primarul Nicolae Robu a anunțat într-o conferință de presă, desfășurată online,…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE