duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterSpitalul din București care tratează boli de plămâni se află în cea...

Spitalul din București care tratează boli de plămâni se află în cea mai poluată zonă din România

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, spitalul din București unde se tratează boli de plămâni, s-a aflat la finalul din decembrie în zona cea mai poluată din România, potrivit măsurătorilor. În ianuarie, poluarea a afectat spitalul suport COVID-19 din Chitila.

„Aerul din București, drogul de calitate al săracului. Am verificat site-ul calitateaer.ro pentru m-Xylene, ca să înțeleg de ce în momentul în care am deschis larg fereastra l-am observat pe Moș Crăciun, iar”, a scris pe 29 decembrie consilierul general USR PLUS Octavian Berceanu.

Acesta constatase o depășire majoră la indicatorul PM 2,5, cu indicația „Poluare extrem de mare”, tocmai în zona Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE