Spitalul din Sibiu solicită finanțare de la cetățeni pentru achiziția unui container pentru personal

Data:

Medicul-șef al Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul din Sibiu cere ajutorul populației pentru a cumpăra un container pentru personal ca să salveze un salon de 12 paturi pentru pacienții Covid.

Containerul pentru personalul medical urmează să fie instalat lângă clădirea Secției de Infecțioase, astfel încât să nu se piardă cele 12 paturi din salonul aflat la subsol, unde se intenționează mutarea personalului, în locul pacienților, pentru ca să nu mai fie utilizată aceeași ușă pentru cei infectați cu SARS-CoV-2 și angajații spitalului, relatează Agerpres.

Anterior, medicul șef al Secției de Boli Infecțioase a mai făcut un apel public, în care explica că secția funcționează într-o clădire veche, renovată, dar care „nu asigură circuite normale într-o pandemie”.

Revista 22
Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: