duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziSpitalul Județean de Urgență din Reșița, ținut în viață cu ajutorul donațiilor!

Spitalul Județean de Urgență din Reșița, ținut în viață cu ajutorul donațiilor!

Având conturile blocate și datorii de aproximativ 16 milioane de lei, cea mai mare unitate medicală din județ a ajuns să supraviețuiască datorită implicării comunității locale și a donațiilor venite din partea acesteia.

De-a lungul vremii, TIR-uri cu ajutoare au fost descărcate în curtea spitalului, iar, după cum bine se știe, clădirea Staționarul 3, care urmează să fie inaugurată astăzi, a fost reabilitată și modernizată prin implicarea aceleiași societăți civile și a firmelor private, care au răspuns apelului inițiatorilor proiectului „Adoptă un salon”.

Săptămâna aceasta, Spitalului Județean i-a fost întinsă o nouă mână de ajutor. De această dată, venită din Valea Almăjului. „Prin bunăvoința Primăriei Lăpușnicul Mare și înțelegerea doamnei primar Mihaela Drăgilă, astăzi (luni, 20 septembrie nr.) a fost dotat blocul operator al Secției de Ortopedie și Traumatologie cu motoare chirurgicale, specifice activității în domeniu, urmând ca, în cursul săptămânii, să mai sosească și alte dotări pentru blocul operator. Generozitatea Primăriei Lăpușnicul Mare nu poate fi decât prețuită cu atât mai mult cu cât Spitalul Județean de Urgență din Reșița are secții unice la nivelul județului și astfel acestea deservesc întreaga populație a județului, începând cu Reșița, continuând cu Valea Carașului, Țara Almăjului, Valea Bistrei ori Clisura Dunării!”, transmite managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Alina Stancovici, informează EXPRESS DE BANAT.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE