marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterSpitalul Județean din Alexandria funcționează acum cu doar doi medici la UPU

Spitalul Județean din Alexandria funcționează acum cu doar doi medici la UPU

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Alexandria se află acum într-o mare dificultate, după ce unul dintre medici a fost diagnosticat cu COVID-19. Situația nu era mult mai bună nici înainte, pentru că lipsa medicilor a fost mereu o problemă, însă acum la UPU au mai rămas doar doi medici.

În același timp, și medici din alte secții ale spitalului sunt confirmați cu boala sau, pur și simplu, nu au eliminat virusul din organism în termenul standard, așa că, de principiu, toată activitatea unității spitalicești are de suferit. Oamenii sunt, de aceea, sfătuiți să nu mai riște expunerea la virus și să nu se prezinte la spital, dacă gravitatea situației nu face imperios necesară o consultație la Urgențe.

Lucrurile stau, însă, destul de rău, pentru că e foarte greu ca o unitate de primiri urgențe a unui spital județean, care preia cazurile grave din tot județul, să fie gestionată de numai doi medici. În același timp, se pare că nici personalul auxiliar sau asistentele nu sunt testate periodic. Iar motivul nu e acela că nu ar exista capacitate de testare în spital, ci acela că, dacă s-ar testa, nu ar mai avea cine trata fluxul constant de pacienți.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE